Monday, 7 May 2012

CAN U FEEL MY HEART BEATS!!

Haha....Assalamualaikum.....adeii...tjuk x tahan tu...heh...over over...sebenarnya tajuk tu xdak kena mengena dengan apa yang ak nak cita pon...hehe...cuma "beats" tu ja ak nak cakap...tetiba teringat lagu korea heart beat group 2pm...tu yang ak buh tu..heh....ok ok...hari ni ak cita pasal headphone beats sebenarnya yang semakin menjadi kegilaan orang sekarang ni...heh...,ya ka??err ya kut....ak yang kata....=P  .....haha(peace)...ok korang tau design dia macam mana...ok ok ....let me show u.........






wah....ha  yang above ni la....there s a lot of types....tudia ...awat ak cerita pasal ni....nak promote ka....a ah...memang pon...sebab ak dah beli dua...haha...so far aku guna...best... sound dia memang ummpphh......tapi aku beli yang solo HD ja....kebetulan ak lalu kat satu kedai dalam giant tu......then dia orang tengah buat promotion....sebelum ni pon ada...tapi ak dengan my adik macam teragak agak lagi nak beli ke tak...last last lepas kitaorang survey dalam internet yang solo hd tu asal dia 40 n above camtu la price dia...so kitaorang pon beli la dkat situ...coz harga dia lagi low sikit lah dari 40.....disebabkan kan ak xmaw menyesal kemuadian hari....eceh...haha...ak pon beli la dua......wink wink......white colour n purple....cantik... ak suka design dia....yeah..nak nyanyi sikit..."can u feel my heart beat"....hehe......best jugak la....kalo korang joging pakai beat ni pon dia x lari sana sini....dia keep still stay je kat telinga korang....haha ...beat ni x slah ak lah release sept taun lepas kot....kalau x salah ak lah......^_^ ....sapa yang dah guna tau la best dia macam mana....dia ada banyak type..ada studio...pro...solo..solo HD..n solo HD special edition punyer.....ikut kemampuan korang la...kalau ada duit poket lebih sikit tu boleh la guna yang mahal sikit....ada yang sampai 200 lebih n etc.....heee....mahal lorh.....kalau korang mampu boleh la beli...heh.........kay...selamat mencuba la noh....=)  .....(blink blink)......

2 comments:

AtEn nAbilA said...

haha . aku ada gak wey ! tapi earphone jaa ^^ bru beli :)

Rahimah Zahari said...

haha.....ouh...erphon pon earphon lah nab...janji ada...jenama beats jugak eh??

Post a Comment

There was an error in this gadget
 
Copyright AKU HAMBA ALLAH 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .