Friday, 10 August 2012

Assalamualaikum........arh rindunyer kat blog aku...hh....lma giler xupdate.....hmm....apa citer korang2 diluar sana....sihat??arini dah nak msuk hri ke 24 rmadhan dah....skejap je rasa...pejam celik pejam celik....dah nak raya.....sdey.... "( ...huhu......dah msuk sepuluh mlm terakhir an.......huhu....aku bru je abis exam ari kamis aritu....so arini baru boley rasa nak relax2 sikit kat rumah.....hh....cuti dua mnggu doh....best giler....tapi nanti ketaq lutut sikit arh nak taw result....insyaAllah....ada rezeki daebak lah result aku...tawakkal je la....usaha dah an.......hah.....

ha korang...aku belaja kat matrik skun....so far life aku ok kat sana......kira bley survive lgi la.....rumet pon satu kepala habis dgn ak...hha...lgi la lentok kami dok bwt projek.......best giler arh rumet aku.....adeii.....best life kat matik....sblum ni aku fikir macam payah je sebab ramai influence dgn kata2 orang diluar sana.....siapakah dia...hh......tu la norm masyarakat kan......depa ckp mcm2 buat ak tkowt ja....tp msuk sana...ok ja.....cuma kena rajin....tapi mana2 tempat klo dah msuk nak blaja memang kena rajin....klo malas....xyah belaja larh.....

kat sana aku dapat mcm2 jenis kawan....besa la...life kat luar macam macam jenis bentuk dan perangai dapat dilihat ea.......so kena la pandai pilih kawan sikit.....macam aku ni jenis ramah sikit....sume orang aku nak tegur......nasib la sapa dah kena tegur tu....tapi aku tengok tengok jugak larh....yang xberjenis....(buaya-buaya) sume ni....faham kot noh.....hh...ak terpaksa larh layan klo ianya classmate ak...huhu....xlayan nanti kata aku sombong plak.....hadeiii...macam macam btoi.....xpa la....biaq pi kat dia....^_^....

ngeee.....ak xsabar nak blik kampung sebenarnya ni......baju dalam bag aku dah packing...padahai ka...adik adik aku still p sekolah minggu depan...tahap larh semangat aku ni.....hh.....xsabar nak jumpa cousin cousin tercinta aku....yang kecik tomey tomey tu.....sampai larh yang besar panjang tu.....lama dah xjumpa depa....dah la kampung aku jauh...pahang tu.....kedah p pahang...jauh oooOO.....bukan senang aku nak pi sana patah balik mai sini...tu yang klo aku balik aku balik kampung mesti lama....hh....syok dok sana...sejuk ja....sampai ak pon x larat ulang alik p toilet..punya larh sejuk.....fuh...xyah pasang kipas dah.....selimut samppai kena pkai toto....punya tebai...^_^

lagi satu aku suka perjalanan nak balik kampung tu.....abah aku dulu suka bertolak malam....walopon gelap tapi aku suka balik malam....sejuk oooOOO....pastu aku suka usha kereta orang......heh...mulalah nak berangan beli keta tu larh...keta ni larh....sume kereta aku nak...hh..asal cantik ja bekenan la.....xpa....xsalah berangan nak beli kereta mahal....baru la semngat nak belaja rajin rajin tu mai sikit an....nak beli kereta mewah...poket kena la penuh....so effort nak study pon kena larh sewaktu dengannya.....hh.....

hee....masa hari las nak amik exam hari tu...ak xbley fokus sebenarnya....ha la..dok teringat nak balik rumah ja....hari sebelum sebelum tu lagi la parah....nasib baik bley control lagi perasaan nak balik rumah tu....klo x..dah lama aku pecah pagar matrik tu....punya la xsabar nak blik rumah....ikutkan hati macam tu la....nasib baik aku sabar....huhu....


heee....sempat lagi aku snap gambo kat atas bas ni....dengar lagu raya wei....ish ish....awai sungguh...bukan xsabar nak raya.....tapi keboringan...so dengar je larh lagu raya....


ni kawan sekolah aku.....aku bosan so snap la gambo dia sekali......^_^

gambo blur sikit...besa larh.....tatkala bas menari nari di jalan raya......gambaq pon xley nak elok la........hee....
There was an error in this gadget
 
Copyright AKU HAMBA ALLAH 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .