Friday, 4 May 2012

ak nak masuk matrik

Hi..!!amboi aih....eh eh...assalamualaikum....adoyai...lama betul la xupdate post ni...bz bz.....eceh...banyaklah punya bz....duduk umah dah lima bulan...hehe....xde maknanya bz....haha.....sekejap je se duduk rumah...hahahaha,...melampau...lima bulan tu memang lama...kadang rasa bosan sampai xtau nak bwat apa.....huhu....sdey btoi....padahal..bley jerw baca buku....punya la banyak buku kat rumah ni...biasalah....mak saya suka beli buku,....dia nak suruh anak dia baca buku...tapi anak dia ni klau dah duduk rumah...ehem ehem sikit.....malas nak baca....duduk la selonggok buku tu dalam rak x berbaca...haha...mak sorang je baca...tapi doesnt mean imah xbaca langsung...baca jugak la mana yang rasa best tu.....kebanyakan yang mak beli tu semua buku agama la....heh.....kalau novel kat umah kitaorang byk la jugak....i m sharing duit dengan my adik yang second tu nak beli taw...huhu...sebab novel ni mak payah sikit nak beli...terpaksa lah kitaorang share duit....ngehngehngeh....padan muka an.....mak beli buku punya la banyak nak suruh baca..buku lain plak kitaorang nak.....adeii...biasalah tu...heh....ada plak....." ) .....hmmmm...pejam celik pejam celik...tinggal beberapa hari ja lagi dah nak continue study...new journey gonna begin.......last last decide nak masuk matrik lah...even upu pon xtaw lagi.....sebab nak masuk asasi rasa macam payah nak dapat...budak budak straight A's sekarang ni banyak....kan...bukan la putus asa nak tunggu upu tu..tpi rasa macam peluang tu tipis....heh....tapi masuk matrik xbley nak main main dah....xbley nak bwat perangai budak budak sangat dah...hahaha...galak btoi....dah dapat yang setahun punya kena pulon la....korang pray for me bley carry on study sana taw,....dapat result excellent...n yang paling penting...aku bley bawak diri...xmudah influence dengan negative side kat dunia luar tu....heh...tolong eh pray for me taw...heh...biasalah orang baru nak rasa dunia luar ni..takot sikit rasa...n i hope for myself also boleh be d best among d best....err...abang abang n kakak kakak yang pernah masuk matrik tu boleh la share share sikit tips....heh.....saya budak ingin belajar....dan terus mara ke depan...



haha...........yang pasti esok yes...!!!pegi shopping..yea yea...walopon shopping barang asrama.....haha......killing two birds with one stone lah.....an an an....haha........anyeong...see u later......say daa dekat ak yang comel disebelah ni yea...haha....gatai btoi....=P

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
 
Copyright AKU HAMBA ALLAH 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .